Азаров проходить у Австрії співбесіду на посаду директора Microsoft

Proffesor 2.1 Published: 03.02.2014 23:33 Category:

Колишній Прем’єр-міністр України Микола Азаров, що зараз перебуває у Австрії, проходить співбесіду на посаду головного директора Microsoft. Про це повідомляють джерела, близькі до керівництва компанії.

Блогери, знайомі зі справами Microsoft, стверджують, що Микола Янович отримав запрошення від компанії завдяки успішній діяльності на попередній роботі, хорошому знанню мов та активному спілкуванню у Facebook.

Сайт Rumours&leaks цитує одного з акціонерів Microsoft, який у особистій бесіді поділився думками стосовно ймовірного нового директора:
«Микола — яскравий приклад професійного управлінця, який повністю відповідає нашим високим стандартам. Не тільки я особисто, але й більшість акціонерів вважають, що тільки він спроможний очолити Microsoft та проконтролювати розробку Windows 9. Ми сподіваємось, що Микола створить покращення для нашої корпорації, як він вже зробив це для українського народу.»
Гендиректор Microsoft Україна Дмитро Шимків ніяк не прокоментував інформацію щодо можливого нового директора, пославшись на те, що у нього “відняло мову”.
Нагадаємо, діючий генеральний директор Microsoft Стів Балмер попередив про майбутнє звільнення у серпні 2013 року. Його офіційний наступник досі не був оголошений.
Денис Котославський спеціально для UaReview